Sitemap
Idrott - Kost och träning idrott
» Varför kolhydrat till idrott
» Dryck till mat & vätska till tävling
» Vätska före, under och efter träning och tävling
Vetenskapen bakom bra mat och livsmedel
» Näringsinnehåll i nötter och mandel
» Kostkomponenter som påverkar riskfaktorer för hjärt- & kärlsjukdom
Idrott - Kost och träning intro
» Idrott - Före träning och tävling
» Idrott - Kolhydratuppladdning Vasaloppet
» Idrott - Kolhydratuppladdning - teorin
» Idrott - Under träning och tävling
Coaching, quiz & tips
» Feedback till attitydundersökningen "Vad tycker du?" - med kommentarer
» Hur mycket är 2000 kcal i mat?
» Attitydundersökning - checka av - uppföljning
» Skolsköterskor fler teman att studera
» Kostkomponenter & riskfaktorer
Näringslära
» Livsmedel rika på antioxidanter
» Bioaktiva ämnen - var finns de?
» Kolhydrat - kemisk indelning
» Bedömning av kolhydratkvalité -
» Fett: kvalité viktigare än kvantitet
» Byta ut mättat fett mot omättat fett eller högt GI - lågt GI
» Effekter av mättat och omättat fett på hälsan
» Raps- och olivolja, och kokosfett
» Mättat fett - var finns det och var får vi mest ifrån?