Solgul kyckling med fullkornspasta

Kyckling • NORDIET • Lunch & Middag • Pasta • Varm • Recept NORDIET-studie

22_090511_008.jpg

4 portioner

4 portioner (280 gram okokt vikt) fullkornspasta

4 st kycklingfiléer à 125 gram
1 msk rapsolja
1 finhackad röd chili
1 pressad vitlöksklyfta
1 krm gurkmeja
vitpeppar
1 strimlad röd paprika
200 g broccolibuketter
2 dl matlagningsgrädde 
2 msk kycklingfond

 

 

Så här gör du

Strimla kycklingfiléerna och fräs med rapsolja i en panna under omrörning i ungefär 10 minuter.

Tillsätt chili, vitlök samt kryddor och fräs ytterligare någon minut.

Tillsätt därefter paprika, broccoli, matlagningsgrädde samt kycklingfond och låt puttra i ytterligare 10 minuter.

Koka fullkornspasta enligt anvisning på förpackningen.

Servera måltiden med rårivna morötter och strimlad vitkål.